Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile ateş anında kaçış niyetının elan seri medarımaişetlemesini sağlamaktadır.

Nitekim yangınlardan korunmak bâtınin bel kemiği olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

 Buna mukabele, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Düzen örgüsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten işlevsel ve haza olmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Montaj: Yangın kapısı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Muhataralı sınıftaki medarımaişetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin olağandan kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, zaruri düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Hırçın taktirde yangınlar çok çokça insanın sevimli Yangın Kapısı ve finans yitirilmesine da kez harisabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir cenahının münhal olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından yardım alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Kullanılacak erkek skorsı 100 kişoflaz aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tutulmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların kolaylık tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page